Irkçı paranoyalarla delirtilen toplum…

Avcılar-Esenyurt minibüs hattında Afrikalı kadın bir ırkçının sözlü saldırısına maruz kaldı.

HAKSÖZ HABER

Irkçıların Türkiye’ye verdiği zararı görmek için sosyal medyada kısa bir gezinti yapmak yeterli. Türkiye’nin her yerinden irin gibi fışkıran ırkçı saldırılar Afgan, Suriyeli fark etmeksizin insanlığı hedef alıyor.

Son olarak ise Avcılar-Esenyurt minibüs hattında Afrikalı kadın bir ırkçının sözlü saldırısına maruz kaldı. “Ben Türküm” diyen ırkçı ağzından salyalar akarak Afrikalı kadına hakaretler yağdırdı. Irkçı saldırganın insanlık dışı sözlerine ise minibüsteki vicdanlı insanlar müdahale ederek mağdur kadını korumaya çalıştılar.

Bir yanda “Ben Türküm” diyerek nefret saçan bir mahluk diğer yanda ise “ırkçılık yapma” sözleriyle insanlık onurunu kurtarmaya çalışanlar… Irkçı paranoyalarla delirtilen Türkiye toplumunda hala aklını ve vicdanını yitirmemiş olanların varlığı gelecek adına karabulutları biraz olsun dağıtıyor!

Gündem Haberleri

Hane halkı büyüklüğünün en yüksek olduğu il Şırnak oldu
İzmir'de belediye şirketi İzdoğa'ya operasyon: 5 gözaltı
CHP, Burcu Köksal'ı disipline sevk etti
Türkiye'de 2025'in en yaygın isimleri belli oldu
10 gün alıkonulduktan sonra serbest bırakılan aktivist Seyf Ebu Kişk Barselona'ya ulaştı