Irkçı-Faşist Görev Başında!

Suriyeli muhacir düşmanlığıyla bilinen ırkçı-faşist Ümit Özdağ, Dünya Mülteciler Günü’nde de boş durmadı. Özdağ, bu kez de İBB’nin Dünya Mülteciler Günü için hazırlamış olduğu afiş üzerinden muhacirlere kin kustu.

İBB’nin Dünya Mülteciler Günü için hazırlamış olduğu tepki gösteren İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, “İstanbul'da 964 bini Suriyeli Sığınmacı olan 1.400.000'den fazla yabancı var. İstanbullu bu yükü taşımak zorunda değil!” ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) 20 Haziran Dünya Mülteciler Günü dolayısıyla köprülere ve otoyollar için hazırladığı afişlere İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ tepki gösterdi.

İYİ Partili Özdağ, Twitter hesabından İBB’nin hazırlamış olduğu “İstanbul hepimize yeter, barış içerisinde birlikte başaracağız” yazılı olan afişi paylaşarak, “Herkes kendi vatanında mutludur. İstanbul'da 964 bini Suriyeli Sığınmacı olan 1.400.000'den fazla yabancı var. İstanbullu bu yükü taşımak zorunda değil!” ifadelerini kullandı.

Gündem Haberleri

Irkçı-Provokatör “Kaftar” gözaltına alındı, ucube heykel salondan kaldırıldı
Müslümanların değerlerini hedef almak bu kadar kolay mı?
Borsa İstanbul'da manipülasyon soruşturmasında 8 tutuklama
Ankara'da iki kardeşe saldıran köpeğin sahibi tutuklandı
Türkiye'de kültür harcamaları yüzde 83 arttı