İran'da Ölü Sayısı Ülke Genelinde 34'e Yükseldi

İran'da koronavirüs nedeniyle 8 kişi daha hayatını kaybetti, ölü sayısı ülke genelinde 34'e vaka sayısı da 388'e yükseldi.

İran Sağlık Bakanlığı Halkla İlişkiler Sorumlusu Kiyanuş Cihanpur, basına yaptığı açıklamada, son belirlemelere göre ülke genelinde Kovid-19 sebebiyle ölenlerin sayısının 34'e, vaka sayısının ise 388'e yükseldiğini belirtti.

Dünden bu yana ölü sayısında 8, vaka sayısında 143 artış olduğunu kaydeden Cihanpur, 73 kişinin iyileştiğini söyledi.

Vaka sayısında en fazla artışın Tahran ve Gilan eyaletlerinde görüldüğünü aktaran Cihanpur, virüse yakalananların ortalama 50, hayatını kaybedenlerin de 60 yaşında olduğunu ifade etti.

İran'da koronavirüse yakalananlar arasında Cumhurbaşkanı Yardımcısı Masume İbtikar, Sağlık Bakan Yardımcısı İreç Herirçi ve 6 milletvekili de bulunuyor.

İran Haberleri

Hürmüz Boğazı'nda ticari gemi trafiği son bir haftada yüzde 50'den fazla arttı
İran ile Katar'da yapılacak görüşmelere Witkoff ile Kushner katılacak
İran’da çamur volkanı faaliyete geçti
Trump: İran ile yarın Doha'da görüşme olacak
Hizbullah artık Tahran için bir varlıktan çok bir yük mü?