İntifada büyüyor!

ABD’de Filistin’e destek vermek için bir araya gelen eylemciler işgal rejimine silah taşıyacak olan geminin limandan kalkmasını engelliyor.

HAKSÖZ HABER

Gazze’deki katliamlar dünyadaki vicdanın harekete geçmesini sağladı. 7 Ekim’den bu yana yaşanan Siyonist vahşete karşı dünyanın her yerinde binlerce insan gösteri ve eylemler düzenliyor. Son eylemlerden birisi ise ABD’de gerçekleştirildi.

İşgal rejimine silah taşıyacağı bilgisine ulaşılan bir geminin limandan kalkması için gerekli prosedürleri engelleyen eylemciler Tacoma Limanı'ndaki gemiye girişi imkansız hale getirdi. Gemi eylemciler nedeniyle limandan kalkamıyor.

Filistin halkı meşru mücadelesine verilen destek devletlerin aksine halkların dayanışma içerisindeki varlığını kanıtladı. Özellikle Batı ülkelerinde devletlerin tehdit ve baskılarına rağmen binlerce kişi Filistin’deki katliamların durdurulması için çağrı yaparken Siyonistleri ise protesto etti.

Filistin Haberleri

Hamas: İsrail ateşkesi ihlal ediyor, Refah kapısı açılmalı
Gazzeli 3 esir İsrail işkencesi altında can verdi
Gazze'de 42 bin kişi hayat boyu bakıma muhtaç
Biz ölmedik burdayız! Gazze'de 54 çift için toplu düğün gerçekleştirildi
Katil İsrail, iki yıl boyunca Gazze ve Batı Şeria'da 316 arkeolojik ve tarihi alanı hedef aldı