İki evladını kaybeden baba: Siyonistler başarısız oldular!

Filistin halkı yıkım ve gözyaşına rağmen direnmeye devam ediyor.

HAKSÖZ HABER

Filistin’de katliam ne kadar şiddetliyse direniş de o kadar güçlü bir şekilde sürüyor. Siyonist katiller Filistin halkını kan ve gözyaşı ile “terbiye” edebileceğini düşünüyor olsa da direniş dün başlamadı. Filistinliler bir asra yaklaşan bir zamandır zalimlere karşı mücadele ediyorlar.

Aksa Tufanı’nda yaşadığı hezimeti ört bas etmek isteyen işgal çetesi Filistinlilerin üzerine daha şiddetli gidiyor. Dün (17 Ekim) akşam saatlerinde el-Ehli Hastanesi’ndeki katliamıyla işgalciler nasıl bir acziyet içinde olduklarını kanıtladılar.

Siyonistler saldırılarını sürdürürken iki evladını kaybeden bir babanın feryadı ise gerçek galibin kim olduğunu gözler önüne seren cinsten! Siyonistler suyunu kestiği için su sıkıntısı yaşanan Gazze'de bidonlarla eve dönen 2 çocuk hava saldırısında katledildi.

Gazze Şeridi'nin sınır bölgesine yakın Hicr ed-Dik beldesinde yaşayan Filistinli baba Yusuf eş-Şaviş, evlatlarını kaybetmiş olmanın acısına rağmen Siyonistlerin kaybettiğini ilan ediyor:

Filistin Haberleri

İşgal ordusu Gazze'nin güney ve kuzeyinde geniş çaplı yıkımlar gerçekleştiriyor
Nail Barguti, sürgündeki Filistinli tutuklular için dünyaya harekete geçme çağrısı yaptı
İsrailli generalin iki yıllık soykırımın ardından söyledikleri: “Savaş başarısız oldu, kayıplar artıyor”
Refah Sınır Kapısı’ndan geçişler beklenenin yüzde 25’inde kaldı
Ebu Ubeyde'den çetelere: Akıbetleri ölüm ve yok oluştur