İdlib, Köprüden Önceki Son Çıkış mı?

Kenan Alpay’ın hazırlayıp sunduğu ve bu akşam saat 20.30’da Akit TV’de ekrana gelecek olan Seyir Defteri programında İdlib meselesi konuşulacak.

Bu akşam saat 20.30’da Akit TV’de ekrana gelecek olan Seyir Defteri programında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başta Amerika ve Avrupa olmak üzere uluslararası topluma yaptığı “İdlib, köprüden önceki son çıkıştır.” uyarısı ve çağrısı değerlendirilecek.

Kenan Alpay’ın hazırlayıp sunduğu ve Sosyolog-Yazar Bahadır Kurbanoğlu ile Star Gazetesi Yazarı Resul Tosun’un konuk olacağı programda konuyla ilgili şu sorulara cevap aranacak:

* Rusya ve İran’ın İdlib’de girişeceği saldırılar Suriye’de savaşın bitmesine mi, yoksa bölgeye yayılmasına mı vesile olacak?

* Demografik yapısı katliam ve tehcir politikalarıyla alt üst edilmiş despotik ve kolonyal bir Suriye rejimi, Türkiye’nin ve bölgenin geleceği açısından ne anlam ifade eder?

Gündem Haberleri

Irkçı-Provokatör “Kaftar” gözaltına alındı, ucube heykel salondan kaldırıldı
Müslümanların değerlerini hedef almak bu kadar kolay mı?
Borsa İstanbul'da manipülasyon soruşturmasında 8 tutuklama
Ankara'da iki kardeşe saldıran köpeğin sahibi tutuklandı
Türkiye'de kültür harcamaları yüzde 83 arttı