Gazze’nin hepimize bir mesajı var!

Gazze’nin hepimize bir mesajı var! Bombardıman altında izzet ve şerefle hayatta kalma mücadelesi veren Gazze’de bir Müslüman herkesi kendine getirecek hatırlatmalarda bulundu!

HAKSÖZ HABER

Gazze’deki katliamlar kadar direnişin de gündem olması gerekiyor. Aksa Tufanı ile başlayan süreçten bu yana el-Ehli Hastanesi katliamıyla yeni bir boyuta geçildi. Siyonist çete anlaşılan o ki epey korkmuş... Bu korkuyla ne yapacağını bilemez halde hastaneleri dahi savaşın içine çekebiliyor!

Katliam ordularının işledikleri cürümler anne ve babaları evlatsız evlatları ise yetim ve öksüz bırakıyor. Her şeye rağmen Gazze halkı teslim olmayı reddediyor. Hastane olduğu anlaşılan bir mekanda konuşan Gazzeli Müslüman yaşanan ölümler sebebiyle feryat edilmemesi gerektiğini haykırıyor:

Bu konuşma Gazze’deki hakim ruhu anlamak için yeterli olacaktır herhalde. Açlık ve yoklukla “terbiye” edilmeye çalışılan bir halk tüm bunların üstüne yağdırılan bombalara rağmen zalimlere teslim olup topraklarını terk etmiyor! Yeryüzünden tüm Müslümanlara Gazze’den gönderilen mesajı iyi anlamamız lazım!

Filistin Haberleri

İşgal rejimi Mescid-i Aksa'yı bir aydır kapalı tutuyor
Yahudi çeteler El-Halil’de bir yaşlı kadınla oğullarını yaralayarak 30 koyunu çaldı
İşgal güçleri Nablus’ta şehit Mahmud El-Akkad’ın ailesinin evini patlayıcılarla yıktı
Alimler Birliği'nden Mescid-i Aksa çağrısı
Kuşatma altındaki bayram: İsrail’in baskısını artırmasıyla Gazze’de kutlayacak pek bir şey kalmadı