Fransa Polisi Bu Videoyu Gizlemeye Çalışıyor

Paris'te, bir polisin eylemcinin üzerine gaz bombası attığı korkunç anların yer aldığı video haber sitelerinden sildiriliyor.

Fransa'da çalışma hayatını düzenleyen yasa tasarısına karşı bir çok rafineride greve gidilirken, petrol depolarından tahliye yapılması engellendi.

Ülke genelinde akaryakıt istasyonlarının yaklaşık üçte birinde yakıt sıkıntısı yaşanıyor. Bir haftadır süren olaylarda binlerce gösterici sokaklara dökülürken, güvenlik güçlerinin sert müdahalesi dikkati çekiyor.

Olaylar sırasında polisin hedef gözeterek bir göstericiye gaz bombası attığı bir video sosyal medyada kısa sürede yayılırken, görüntülerin yer aldığı internet sitelerinde şoke eden bir tablo ortaya çıktı.

Sayfaların tümünde görüntülerin kaldırıldığı iddia edildi.

 

Haber 7

Dünya Haberleri

Fransa, Siyonist firmanın seçimleri manipüle ettiğiyle çalkalanıyor
ABD'li Kongre Üyesi Scanlon, gündeme getirilen İslam karşıtı yasa tasarısının "yanıltıcı" olduğunu belirtti
ABD Senatosu Trump'ın Fed başkanlığına aday gösterdiği Kevin Warsh'u onayladı
Guardiola: “Lamine'in pozisyonu gurur duyulması gereken bir şey”
Fed raporu, ABD'de fiyat artışlarının başlıca finansal endişe olmayı sürdürdüğünü gösterdi