Filistin Bayrağı Korkusu İsrail Polisini Harekete Geçirdi!

Celtic taraftarlarının kendi evinde açtığı Filistin bayrağı, rövanş maçı öncesinde İsrail işgal polisini harekete geçirdi!

İskoçya’da Celtic’le işgalci İsrail’in takımı Hapoel Be’er-Sheva arasında oynanan maçta Celtic taraftarlarının Filistin bayrağı açmasıyla başlayan tartışma işgalci İsrail polisinden gelen tehdit gibi bir uyarıyla devam ediyor.

AFP’ye konuşan işgalci İsrail’in polis sözcüsü Micky Rosenfeld, bu akşam Arthur Vasermil Stadyumu’nda oynanacak rövanş karşılaşması öncesinde İskoçyalı taraftarlarda görülen bayraklara derhal el konulacağını açıkladı.

Filistin bayrağının adını anmayan Rosenfeld, amaçlarının siyasî değil profesyonel bir maç olduğundan emin olmak olduğunu savundu.

Bu akşamki maçı binlerce Be’er-Sheva taraftarıyla birlikte 250 Celticlinin stadyumda izleyeceğini kaydeden Rosenfeld, “Maç öncesinde ve sonrasında güvenliği özel güvenlik görevlileri ile İsrail polisi sağlayacak.” dedi.

Kaynak: Sputnik, AFP, Reuters

Dünya Haberleri

Gazze, İran ve Lübnan'a yönelik saldırılar Avrupa'da protesto edildi
ABD'de, Trump yönetimine karşı "Krallara Hayır" protestosu düzenlendi
Trump yönetimi, üç bin 500 askeri taşıyan USS Tripoli gemisini Orta Doğu'ya gönderdi
İşgal güçleri, Tel Aviv'de savaş karşıtı protestoya müdahale etti
Belçika'daki Gent Üniversitesi, Siyonist İsrailli ortak nedeniyle AB projesinden çekildi