Ey Rabbimiz! Akıl, Fikir Ver!

İstanbul’da AK Parti aleyhine oluşan tabloyu yorumlayan Uşşaki Cemaati lideri Fatih Nurullah, Binali Yıldırım’ın rüyasına girdiğini ve kendisine iyi davranmadığını belirterek kendi devletlerini tanımayanların böyle çarpılacağını söyledi!

Rüyasında Binali Yıldırım’ın kendisinin elini samimi şekilde sıkmadığını anlatan Nurullah, “Elimi sıktıktan sonra giderken elini duvara çarpıyor. Dönüyor bana bakıyor, ‘Anladın mı hatanı’ diyorum, ‘Ne olacak çarpacak mısın beni’ diyor. Ya arkadaş bu zihniyetle bir yere gidilmez ya” ifadelerini kullanıyor.

“Bizim devletimizi tanımadan devlet olunmaz. Bunu böyle bilsinler; bu devlet tanınacak!”

Nurullah devamında ise Binali Yıldırım’ın seçimi kaybetmesinin kendi rüyasıyla ilgili olduğunu savunarak “Bizim devletimizi tanımadan devlet olunmaz. Bunu böyle bilsinler; bu devlet tanınacak!” diye çıkıştı.

Uşşaki liderinin konuyla alakalı sözleri şöyle:

“Bizim devletimizi tanımadan devlet olunmaz. Bunu böyle bilsinler bu devlet tanınacak. Bu makama hürmet edilecek. Dervişiz biz. Bizi bir kenara çıkar yani. Hangi idareci olursa olsun orasıyla arasını düzgün tutacak. Bizim bu seçimlerle ilgili söyleyeceğimiz şey budur. Beni çarpacakmışsın al çarpıldın işte.”

 

Gündem Haberleri

Kemalistler iyice azıttı: 6 yaşındaki çocuğa sözlü tacizde bulundu
Filistin'e destek veren sporcuya 'şampiyonluğunu alırız' tehdidi
İşgal çetesi kabinesinde 'Refah' çatlağı
İşgal basını: Netanyahu, UCM'nin çıkarabileceği tutuklama emri konusunda "çok gergin"
Netanyahu "barış anlaşması imzalanmasını" engelliyor