Erdoğan: “LGBT sapkınlarının topluma empoze edilmesine rıza gösteremeyiz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, LGBT adıyla ya da başka isimlerle gökkuşağı masasının kurulmasına müsaade etmeyeceklerini belirtti.

HAKSÖZ HABER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde A Haber, ATV, A Para ve A News ortak canlı yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Aile kurumunun korunmasının öncelikleri olduğunu söyleyen Erdoğan, “Özgürlük adıyla LGBT gibi sapkın hayat tarzlarının toplumumuza empoze edilmesine rıza gösteremeyiz. İnsanlığın ortak değerlerine zıt, sapkın akımlarla sonuna kadar mücadele edeceğiz. Toplumun temeli olan aileyi korumak tüm insanlığın görevidir.” dedi.

Şiddet meselesi başta olmak üzere kadınların hakkına, hukukuna, onuruna yönelik hiçbir müdahaleye de izin vermeyeceklerini ifade eden Erdoğan, “Ancak görülüyor ki gökkuşağı masası için milletimizin değerleri hiçbir anlam ifade etmiyor. Terör örgütleri gibi sapkın akımların da önünü açma, aile kurumunu delik deşik etme niyetindeler. Milletim ne bu sapkın akımlara ne de bu akımlara göz yumanlara ne de aile yapımızı parçalamaya çalışanlara inanıyorum fırsat vermeyecektir. LGBT adıyla ya da başka isimlerle bu gökkuşağı masasının kurulmasına müsaade etmeyeceğiz." diye konuştu.

“Göçmenleri birilerine yedirmeyeceğiz”

Krizler ve savaşlarla anılan bir dünyanın tecrübe edildiğini dile getiren Erdoğan, “Biz bu ortamda güçlü, bağımsız bir Türkiye inşa edebildik ve bunu sürdürmeye ihtiyacımız var. Savaş bu topraklara gelmesin diye mücadele verdik, vermeye devam edeceğiz. Şunu açıklayabilirim, ülkemizi savaşa sokmayacağız, aile kurumunu güçlü tutacağız, ağırlıklı Suriye'den olmak üzere göç konusunda daha hassas davranacağız ve göçmenleri de birilerine yedirmeyeceğiz.” değerlendirmesinde bulundu.

Gündem Haberleri

Irkçılık aklın sınırlarını zorlarken: “Kapıma Suriyeli kurye yollamayın!”
Kemalistler iyice azıttı: 6 yaşındaki çocuğa sözlü tacizde bulundu
Filistin'e destek veren sporcuya 'şampiyonluğunu alırız' tehdidi
İşgal çetesi kabinesinde 'Refah' çatlağı
İşgal basını: Netanyahu, UCM'nin çıkarabileceği tutuklama emri konusunda "çok gergin"