Dışişleri Sözcüsünden Ömer Bin Abdulaziz'in Türbesinin Tahribine Tepki

Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, Suriye'de Hazreti Ömer'in torunu Ömer bin Abdulaziz'in türbesinin talan ve tahrip edilmesine tepki gösterdi.

Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, Suriye'de Hazreti Ömer'in torunu Ömer bin Abdulaziz'in türbesinin talan ve tahrip edilmesine tepki göstererek, "Suriye rejimi ve destekçilerinin bölgedeki Sünni ve Osmanlı mirasına yaptığı kalleş saldırıyı şiddetle kınıyoruz." ifadesini kullandı.

AA’nın naklettiğine göre, Kıran, Twitter hesabından, Hazreti Ömer'in torunu Ömer bin Abdulaziz'in türbesinin talan ve tahrip edildiği fotoğrafları paylaşarak, şunları kaydetti:

"Suriye rejimi ve destekçilerinin, bölgedeki Sünni ve Osmanlı mirasına yaptığı kalleş saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Rejim, manevi değerlere saygısızlığını bu alçak eylemiyle bir kez daha göstermiştir."

Gündem Haberleri

Irkçı provokatör Murat Kaftar tutuklandı
İmamoğlu soruşturmasında tahliye edilen 10 kişiye tutuklama
Bahis soruşturmasında yeni dalga: 46 gözaltı kararı
Irkçı-Provokatör “Kaftar” gözaltına alındı, ucube heykel salondan kaldırıldı
Müslümanların değerlerini hedef almak bu kadar kolay mı?