Diriliş Ertuğrul Dizisi Doğan Medya'nın Verdiği Ödülü Yere Attı

43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nden Diriliş Ertuğrul dizisi ekibinden Cavit Çetin Güner, aldığı ödülü yere attı.

43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nden Diriliş Ertuğrul dizisi ekibinden Cavit Çetin Güner, aldığı ödülü yere attı. Dizinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ da sosyal medyada yayınladığı bir açıklama ile ödülü iade ettiklerini açıkladı.

'En İyi Dizi' ödülü olan Diriliş Ertuğrul'un oyuncularından Güner, Instagram hesabından şu fotoğrafı ve notu paylaştı:

"3 sezondur sadece kendi gününün değil ayın en çok izlenen dizisine mecburen ödül verdiler.. Mecburen diyorum çünkü cayır cayır en iyi oyuncu en iyi yapım en iyi yönetimde bizim hakkımız ama onlardan değiliz ya bugüne kadar vermediler. Bugünde yarım ağız verdiler ve mikrofon bile uzatmadan kulisin yolunu gösterdiler.. Her çarşamba raitingde gösteriyoruz hak ettiğimiz değeri aslında anlayana.. Bu ödülün değeri fotoğrafta! Pabucum daha değerli su an.”

Ödül iade edildi

Dizinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ, bir açıklama yayınlayarak ödülün iade edildiğini duyurdu. Bozdağ'ın Facebook üzerinden yaptığı açıklama şöyle:

Kültür Sanat Haberleri

'İslam bilim tarihi'ne kısa bir yolculuk
Genç Birikim dergisinin Haziran 2026 sayısı çıktı
Anadolu Ajansı "Filistin Sözlüğü" kitabı hazırladı
Umran dergisinin Haziran sayısı çıktı
15 yıllık hasretin ardından: Hac üzerine izlenimler