Devlet Bahçeli'den Ümit Özdağ'a tepki

MHP Lideri Bahçeli, Ümit Özdağ'ın İçişleri Bakanlığı binası önüne gitmesini "pis bir kumpas, bayağı bir tezgah" olarak değerlendirdi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli;  ''Sayın İçişleri Bakanımızın ve İçişleri Bakanlığımızın hedef alınması, saat 11.00 randevusuyla bakanlık çevresine yığınak yapılması vaka-ı adiyeden bir olay şeklinde görülemeyecektir. Bu pis bir kumpas, bayağı bir tezgah, küstah bir tertip ve beyhude bir çırpınıştır.

Şu hususu herkes bilmelidir: Türkiye’nin terörle mücadeleyi yurt içinde ve yurt dışında kararlılıkla ve kahramanca icra ettiği bir dönemde milli güvenliğimizi müdafaa, milli bekamızı muhafaza eden kurum ve kuruluşların iğrenç polemiklerin içine çekilmesi alçak bir komplodur.

İçişleri Bakanımızın ismi Süleyman Soylu’dur. Bakanlık önünde pespaye görüntüler eşliğinde magandalık yapanlar, anarşist yöntemlere müracaat edenler ateşle oynayan provokatörlerdir. Türk milleti Soylu duruşu da bilmekte, lekeli ve gölgeli müfterileri de görmektedir.

Biz herkesin ederini de, giderini de, ciğerini de iyi biliriz. Sudan sebeplerle, fuzuli polemiklerle, sipariş gayelerle Türk devletine cephe açıp terör örgütlerinin ümidi olanlara bu aziz vatanı heba ve heder ettirmeyiz." ifadelerini kullandı. 

Gündem Haberleri

Gazze'de müzik ‘kuşatma ya da sınır tanımıyor’
"Türkiye'de İslami Uyanış ve Problemleri" paneli yapılıyor
NATO’dan İsrail'e tarihi yaptırım: Elbit sistem dışı!
Erdoğan’dan Çözüm Süreci için kararlılık mesajları
TBMM'de kamu denetçisi seçimi yapıldı