Deprem sürecindeki provokatörler ibretlik ceza almalı

Gazeteci-Yazar Kenan Alpay deprem sürecinde üretilen provokasyonları değerlendirdi.

HAKSÖZ-HABER

Akit TV'de canlı yayına katılan Gazeteci-Yazar Kenan Alpay, deprem sürecinde üretiken çeşitli provokasyonlara değinerek, bunları üretenlerin ibretlik cezalara çarptırılması gerektiğini söyledi.

Ümit Özdağ, Fikri Sağlar, Barış Atay ve Oğuzhan Uğur gibi isimlerin topluma zarar verdiğini anlatan Alpay, özellikle Beşiktaş forması giyen bir çetenin Suriyeli ve Afganistanlı muhacirlere dönük şiddet sloganlarının affedilemez olduğunu belirtti.

Bu tür provokasyonların Türkiye'ye ABD, İsrail ve Rusya'dan bile daha çok zarar verdiğini kaydeden Alpay, özellikle siyahilere dönük saldırılar yapan ırkçı beyazlar gibi hareket eden çetelerin ibretlik cezalara çarptırılması gerektiğini ve bu sayede başka kalkışmaların önüne geçilebileceğini sözlerine ekledi.

Gündem Haberleri

Bir yalanın devriyesi
Mossad için çalıştığı tespit edilen 2 kişi tutuklandı
Buca Belediyesine yönelik rüşvet operasyonu: 7 tutuklama
Keçiören Belediye Başkanı CHP'den istifa etti
Mihalgazi belediye başkanı Zeynep Güneş’e hakaret eden İYİ Partili tutuklandı