CNN'e Göre Tüm Başörtülüler IŞİD Üyesi mi?

CNN’in IŞİD’le ilgili hazırladığı bir videoda, söz konusu örgütle herhangi bir ilişkisi olmayan ABD’li müslüman bir kadının fotoğrafını kullandığı ortaya çıktı!

Washington’da yaşayan müslüman bir kadın, CNN’de yayımlanan IŞİD’le ilgili bir videoda tesadüfen kendi fotoğrafını görmesiyle şoka girdi.

Kadının başvurduğu “Amerikan-Arap Ayrımcılık Karşıtı Komitesi” politika direktörü Abid el-Eyüb, “Düşünün ki IŞİD’in örgütlenmesiyle ilgili bir video izlerken birden kendi fotoğrafınızı görüyorsunuz. Kendisi şoka girdi, çok sinirlendi ve eşinin de kendisine inanmayabileceğini hissetti.” dedi.

Daily Dot sitesinin haberine göre CNN, ismi açıklanmayan başörtülü kadının görüntüsünü 10 yıllık bir videodan aldı. Kanalın bu görüntüyü neden IŞİD’le ilgili bir videoda kullandığı ise bilinmiyor.

Olayın ortaya çıkması üzerine video yayından kaldırıldı.

Dünya Haberleri

Paris'te aşırı sıcaklar nedeniyle kamusal alanda alkol yasağı başlıyor
ABD ordusunun silah ve mühimmat açığının büyüdüğü iddia edildi
Anti-Siyonist Yahudi Kongresi yeni bir siyasi gelecek çağrısı
ABD Yüksek Mahkemesi, Haitili ve Suriyelilerin yasal koruma statülerinin sonlandırılmasına izin verdi
Apple, yüksek çip maliyetleri dolayısıyla bazı ürünlerinin fiyatlarında artışa gitti