Cizre ve Silopi'de "Sokağa Çıkma Yasağı"na Yeni Düzenleme

Şırnak Valiliği, Cizre ve Silopi ilçelerinde “sokağa çıkma yasağı”nın her gün 04.30 ile 21.30 saatleri arasında kaldırıldığını, 21.30 ile 04.30 arasında ise yasağın sürdüğünü bildirdi.

Şırnak Valiliği’nden yapılan açıklamada, Cizre ve Silopi ilçe merkezlerinde uygulanan kısmî “sokağa çıkma yasağı”nın bugünden itibaren yeniden düzenlendiği belirtildi.

Açıklamada, “Sokağa çıkma yasağı her gün 04.30 ile 21.30 saatleri arasında kaldırılmış olup, 21.30 ile 04.30 saatleri arasında yasak devam etmektedir.” ifadesine yer verildi.

İki ilçede Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve emniyet unsurlarınca PKK'lılara yönelik yürütülen müşterek operasyonun sona ermesinin ardından “sokağa çıkma yasağı” 05.00 ile 19.30 saatleri arasında uygulanıyordu.

AA

Dünya Haberleri

ABD Yüksek Mahkemesi, Haitili ve Suriyelilerin yasal koruma statülerinin sonlandırılmasına izin verdi
Apple, yüksek çip maliyetleri dolayısıyla bazı ürünlerinin fiyatlarında artışa gitti
BM: Küresel koşullar 6 aydan bu yana barışın inşası bağlamında daha zorlu bir hal aldı
ABD, insansız otonom araçlar için fren pedalı zorunluluğunu kaldırıyor
Avrupa artan aşırı hava olayları nedeniyle seyahat için riskli bölge haline geliyor