Cinayetin hesabı sorulmayacak mı?

Adana’da Suriyeli bir esnaf haraç vermediği için dükkanının önünde katledildi.

HAKSÖZ HABER

Çalışsalar işsizliğe sebep oluyorlar, çalışmasalar boş boş geziyorlar… Dükkan açıp ailesinin rızkını temin etmek isteyenler ise katlediliyor!

Adana'da cep telefonu satıcılığı yapan Suriyeli Ahmed Madarati (30), kimliği belirsiz bir şüpheliye haraç vermeyi kabul etmeyince silahlı saldırıya uğradı. İş yerinden kaçarak ara sokağa giren Madarati, takip eden şüphelinin av tüfeğiyle açtığı ateş sonucu öldü.

Madarati’nin arkadaşları göz yaşları içinde ambulansın gelmesini beklerken o anları videoya aldılar.

Türkiye’deki Suriyelilere yönelik saldırganlık çok sıradanlaştı. Artık ırkçı haraç çeteleri Suriyeli esnafı “av tüfeğiyle” vurmaktan dahi çekinmiyorlar. Hem katliam hem de ırkçılık kokan bu tarz saldırılara en üst raddeden cevap verilmedikten sonra azgın güruhun geri adım atmasını beklemek saflık olacaktır!

Yorum Analiz Haberleri

AB'nin yeni Göç ve İltica Paktı: Sınırlar daha güvenli, insan hayatı daha güvensiz
Göç, Brexit ve Starmer'ın istifası: Birleşik Krallık'taki siyasi krizin perde arkası
Washington ile Tahran arasındaki mutabakat ve Suriye’nin konumu
Irak, 22 yıl sonra tek bir güvenlik otoritesi etrafında yeniden şekillenebilecek mi?
Batı siyasi elitlerinde “İsrail” çatlağı: Trump ve Vance’in söylemlerinin perde arkası