Canik Başarı Üniversitesi'nin Bağlı Olduğu Vakfa Kayyum Atandı

Samsun'da “Paralel Devlet Yapılanması”na yönelik operasyon kapsamında Canik Başarı Üniversitesi’nin bağlı olduğu Başarı Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı’na mahkemece kayyum atandı.

AA’da yer alan habere göre, Samsun 2. Asliye Hukuk Mahkemesi, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen “Paralel Devlet Yapılanması” soruşturması kapsamında bünyesinde Canik Başarı Üniversitesi bulunan Başarı Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu ve Mütevelli Heyeti adına tüm yetkileri kullanmak üzere kayyum atanmasına karar verdi.

Samsun Vakıflar Bölge Müdürlüğü görevlileri ve kayyumlar, üniversiteye giderek kararı vakıf yöneticilerine tebliğ edecek.

Hukuk Haberleri

Mazlumder yakalama ve gözaltı işlemlerinde yaşanan hak ihlallerine dikkat çekti
Yedi aylık hamile muhacir kadın neden GGM’ye alındı?
2 aydır hukuksuz bir şekilde cezaevinde tutulan Furkan Bölükbaşı tahliye edildi
Köklü Değişim Niğde Temsilcisi gözaltına alındı
İnfazda eşitlik düzenlemesi: “10 yıl hapis almış hükümlülerden cezasının yarısını çekenlere tahliye yolu açılacak”