Caddeye Şehit Muhammed Mursi Adının Verilmesi Türkiye’deki Sisicileri Kızdırdı

Sivas Belediyesi’nin bir caddeye “Şehit Muhammed Mursi Caddesi” adını vermesi Mısır cunta lideri Sisi’nin Türkiye’deki ikizlerini rahatsız etti.

Kemalizmi heykel, meydan ile caddelere verilen isimlerle ve giyim kuşam benzeri sembollerle dayatan Kemalistler İslam dünyasına ve müslümanlara ait değerlere her fırsatta saldırmadan duramıyorlar.

Bu defa da Kemalistler Sivas Belediyesinin İstiklal Caddesinin isminin Şehit Muhammed Mursi olarak değiştirilmesini gündemlerine aldılar. 

Sözcü gazetesinde yayınlanan haber klasik bir şekilde tüm sol medyanın başköşesine oturdu. Özetle Kemalistler şunu söylüyorlar: "Siz nasıl 4 Eylül 1919'da Mustafa Kemal'inde bulunduğu Sivas Kongresinin yapıldığı Sivas'ta bir caddeye bizim aynı zihin kodlarına sahip Sisi'ye karşı onurlu bir şekilde direnen Muhammed Mursi'nin adını bir caddeye verirsiniz!" 

Gündem Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan şovmenliğe soyunan Hakan Bahadır'a tepki
CHP YDK, ihraçlara itirazı reddetti
Türkiye'de 2 milyon 264 bin 983 Suriyeli muhacir bulunuyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketine yönelik soruşturmada 6 şüpheli gözaltında
4-6 yaş Kur'an kurslarında eğitim alan öğrenci sayısı açıklandı