Bu Tweeti Atan Katil Esed’in Değil, CHP’nin Milletvekili

Türkiye İdlib’te tüm unsurları ile Rusya, Esed ve İran güçleri ile canla başla bir mücadele verirken CHP’li Engin Özkoç’tan Katil Esed milletvekilini aratmayacak bir tweet geldi.

CHP Grup başkanvekili Engin Özkoç, sosyal medya hesabından, İdlib’te saldırıya uğrayan zırhlı ZPT aracına yönelik bir açıklama yaptı. Araçların lastiklerinin patlamasından dolayı askerin korunamadığını ima eden Özkoç'a büyük bir tepki oluştu.

Özkoç'un yayımladığı videoda, saldırıya uğramasına rağmen aracın sadece lastiklerinin hasarlı olduğu görüldü. Araç, saldırıya uğramasına rağmen sadece tekerlekleri patlamış durumda, içindeki askerleri korumuş durumda. Görüntülerde, lastikler dışında aracın gövdesinde bir hasar oluşmadığı da görülüyor.

Engin Özkoç'un paylaştığı video:

Engin Özkoç'a gelen tepkilerden birkaç örnek:

Gündem Haberleri

Irkçı provokatör Murat Kaftar tutuklandı
İmamoğlu soruşturmasında tahliye edilen 10 kişiye tutuklama
Bahis soruşturmasında yeni dalga: 46 gözaltı kararı
Irkçı-Provokatör “Kaftar” gözaltına alındı, ucube heykel salondan kaldırıldı
Müslümanların değerlerini hedef almak bu kadar kolay mı?