Brüksel'de toplanan 15 bin kişi Filistin için yürüdü

Avrupa'nın 4 bir yanından gelen yaklaşık 15 bin kişi Brüksel'de Filistin için yürüdü.-

15 ayı aşkın bir sure boyunca Avrupa'nın dört bir yanında ateşkes için protesto yürüyüşleri gerçekleştiren STK ve Kamu vicdanı, ateşkesin bir amaç değil Filistin'in özgürlüğü için çıkılan yolda yalnızca bir durak olduğunu Brüksel'de gerçekleştirilen yürüyüş ile bir kez daha ortaya koydu. 

Herkes Ateşkes sonrası Filistin'in unutulacağını ve insanların normal hayatına tekrar döneceğini beklerken, AB İle İsrail arasındaki Ortaklık anlaşmasının sona erdirilmesi gibi ciddi bir taleple 15 bin kişinin yürümesi, Filistin mücadalesinin her kesimden insanın kalbinde yer edindiğini ortaya koydu.

Yürüyüşü gerçekleştiren STK'lar bunun bir son olmadığını, Filistin halkının meşru hakları için mücadeleye devam edeceklerini belirttiler.

Dünya Haberleri

Kanada Suriye'yi "teröre destek veren devletler" listesinden çıkardı
Gazze, Britanyalıları İslam'a yöneltiyor!
Orban: AB, yolsuzluk içinde boğuluyor
BBC İsrail’in Eurovision’a kabul edilmesini desteklediğini duyurdu
RTVE, İsrail'in Eurovision'dan çıkarılmamasına tepkisini yayınlarında sürdürdü