Bitlis Belediye Başkanlığına Vali Ahmet Çınar Atandı

İçişleri Bakanlığı, "terör örgütü üyesi olmak" suçundan tutuklanan ve görevden uzaklaştırılan Bitlis Belediye Başkanı Hüseyin Olan'ın yerine Vali Ahmet Çınar'ı "Bitlis Belediye Başkan Vekili" olarak görevlendirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma nedeniyle Belediye Başkanı Hüseyin Olan'ın "Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan Sulh Hakimliğince tutuklandığı anımsatıldı.

İçişleri Bakanlığınca Anayasa'nın 127'nci ve 5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 47'nci maddeleri uyarınca Olan'ın görevden uzaklaştırıldığı belirtilen açıklamada, Belediye Başkanı Hüseyin Olan'ın yerine Vali Ahmet Çınar'ın "Belediye Başkan Vekili" olarak görevlendirildiği vurgulandı.

Gündem Haberleri

Mossad için çalıştığı tespit edilen 2 kişi tutuklandı
Buca Belediyesine yönelik rüşvet operasyonu: 7 tutuklama
Keçiören Belediye Başkanı CHP'den istifa etti
Mihalgazi belediye başkanı Zeynep Güneş’e hakaret eden İYİ Partili tutuklandı
Sizde utanacak yüz, çatlayacak ar damarı mı kalmış!