Bingöl’ün Genç İlçesinde PKK Saldırısı: 1 Polis Hayatını Kaybetti!

Bingöl’ün Genç ilçesinde, PKK’lı militanlarca, zırhlı polis aracının geçişi sırasında bomba yüklü araçla gerçekleştirilen saldırıda 1 polis hayatını kaybetti.

AA’da yer alan habere göre, Bingöl’ün Genç ilçesinin girişinde Öğretmenevi Kavşağı’nda zırhlı polis aracının geçişi sırasında PKK’lı militanlar bomba yüklü araçla saldırı düzenledi.

Saldırıda 1 polis hayatını kaybederken, hayatî tehlikesi bulunmayan 6’sı güvenlik görevlisi 10 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Bingöl ve Genç’teki hastanelere kaldırıldı.

Patlamanın etkisiyle Genç Devlet Hastanesi ve çevredeki bazı ev, iş yeri ve araçların camlarının kırıldığı görüldü. Militanların eş zamanlı olarak kaymakamlık lojmanına da saldırdığı öğrenildi.

Saldırıyı gerçekleştiren PKK’lı militanların yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.

Gündem Haberleri

Mossad için çalıştığı tespit edilen 2 kişi tutuklandı
Buca Belediyesine yönelik rüşvet operasyonu: 7 tutuklama
Keçiören Belediye Başkanı CHP'den istifa etti
Mihalgazi belediye başkanı Zeynep Güneş’e hakaret eden İYİ Partili tutuklandı
Sizde utanacak yüz, çatlayacak ar damarı mı kalmış!