Bayrak fetişizmi tam gaz sürüyor!

Bir dizi sorunla boğuşulan bir ortamda göndere büyük, giderek daha daha büyük bayrak çekmek hangi sıkıntıyı unutturacak, bu kadar büyük bayrak hangi sorunu örtecek?

HAKSÖZ-HABER

Bugün gazetelerde yine “büyük bayrak başarımız” içerikli bir haber okuyup, Samsun’da göndere çekildiği bildirilen 2.000 metre karelik bayrağın yeni övüncümüz olduğunu öğrendik. Karar gazetesinde fotoğraflarla aktarılan haberde, Samsun-Ankara karayolu üzerinde bulunan ve 2 bin metrekarelik boyutuyla "Türkiye’nin en büyük bayrağı" olma özelliğini taşıyan dev Türk bayrağının bakımdan geçirildikten sonra yeniden göndere çekildiği bildiriliyordu.

Haberde bu eşsiz ana tanıklık eden bazı vatandaşların gözyaşlarına hakim olamadığı vurgusu da elbette ihmal edilmemişti. 

Gündem Haberleri

Laik-Kemalist tayfanın "Din" hazımsızlığı bitmek bilmiyor!
CHP'li Uşak Belediye Başkanı 21 yaşındaki personelle otelde basıldı!
Cuma Hutbesi'nde tevekkül uyarısı: Önce tedbir sonra dua
Marmaris belediyesine rüşvet operasyonu: 3 gözaltı
CHP'li Uşak Belediyesine rüşvet operasyonu: 11 gözaltı