Avustralya'da Filistin destekçisi protestocuyu polis defalarca yumrukladı

Avustralya'da New South Wales (NSW) eyalet polisi, işgalci İsrail'in Cumhurbaşkanı siyonist Isaac Herzog'un ülkeye ziyaretini protesto eden Filistin destekçisi bir gösterciyi yerde defalarca yumrukladı.

Siyonist Herzog'un Avustralya'ya ziyareti, ülkenin çeşitli kentlerinde protesto edilirken polisin göstericilere sert müdahalesi de sürüyor. Sydney'deki gösterilerde bir protestocunun polis tarafından yerde yumruklanması görüntülere yansıdı.

The Guardian Australia'nın yayımladığı görüntülerde, NSW'nin Sydney kentinde kefiye giyen Filistin destekçisi bir göstericinin iki polis tarafından yerde elleri arkadan bağlı şekilde tutulduğu görülüyor.

Yerde yüzüstü ve hareketsiz bırakılan göstericinin kendini savunmasına izin vermeyen polis, protestocunun başına ve sırtına defalarca yumruk atıyor.

Göstericinin etrafını daha fazla polis sararken çevredekilerin de "Sizi canavarlar!" diyerek tepki gösterdiği duyuluyor.

Dünya Haberleri

AP, İsrail'in Batı Şeria'da ilhaka imkan veren kararlarını gündeme almadı
Fransa’da başörtülü siyasetçi Aurore Katramiz'e dijital linç
Maxwell, Epstein hakkındaki soruları yanıtlamayı reddetti
İsviçreli avukatlar, ülkelerini ve Bakan Cassis'i Gazze'deki soykırıma yeteri kadar tepki vermemekle suçluyor
ABD'de mahkeme, 60 binden fazla göçmenin geçici koruma statüsünün kaldırılmasının önünü açtı