Atatürk’ü anmak isteyen Kemalistler camiye değil Anıtkabir’e gitsin!

Camide kaos çıkartmak isteyen provokatöre cemaat gereken cevabı verdi!

HAKSÖZ HABER

Bursa Nilüfer'de bulunan Ali Rıza İnak Camii'nde okunan Cuma hutbesi esnasında bir provokatör “Neden Atatürk’ü anmıyorsunuz?” diyerek namaz esnasında kaos çıkartmaya çalıştı. Cami cemaati ise provokatöre gereken cevabı vererek camiden çıkmasını sağladı.

Dikkat edilirse birkaç senedir sol-Kemalist yayın organları artan bir şekilde “hutbede neden Atatürk yok” yaygarası kopartıyor. Bu yaygaranın sonucunda ise birileri kendisini vazifelendirmeye başlamış!

Anlamayanlar için tekrar hatırlatalım: Camiler Allah’ın evidir. Orada Allah’ın düşmanları değil resullerin ve mücahitlerin adı anılır. Allah düşmanlarının adının anılmasını isteyenler camiye değil sırf bu iş için yapılan Türkiye’nin en büyük türbesine gidebilirler!

Cami cemaatinin provokatöre gereken cevabı vermesi de 18 Mart Çanakkale Zaferi sebebiyle yayımladığı mesajda Atatürk’ün adını anan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’a örnek olmalıdır!

Yorum Analiz Haberleri

Modernizmin esaretinden vahyin özgürlüğüne
"Ortadoğu’da suçlu yine Müslüman Kardeşler oldu!"
Aile, kadın ve cinsiyeti hedef alan tüm girişimler terördür!
ABD ve İsrail’in Suriye hesaplarında farklı görünen ortaklık
Papa ve zorunlu değerler ittifakı arayışı