Asya Koleji’nden Filistin Direnişine Destek

Asya Koleji’nin Eyüp Kültür Merkeinde düzenlediği “Filistin Direnişine Destek Gecesi”ne yoğun katılım gösterildi.

Ömer Bitlis / Haksöz-Haber

Asya Koleji Okul Aile Birliğinin 17.01.2015 Cumartesi akşamı düzenlediği Filistin Direnişine Destek Gecesine başta Gaziosmanpaşa Özgür-Der olmak üzere İHH, İMH, Akdav, Fidder, Rahmet-der, İnsan-Der, Yağmur-Der, Aydost gibi birçok İslami vakıf ve dernek de katılımcı desteği sağladı.

Programda araştırmacı-yazar Abdurrahman Dilipak’ın direniş eksenli konuşması ve TRT muhabiri Mehmet Akif Ersoy’un Filistin sunumu ilgi topladı.

Asya Koleji öğrencileri, gösterileriyle Filistin Direnişine Destek Gecemize ayrı bir renk kattı.

Grup Yürüyüş ezgi ve marşlarıyla duygularımızı yeniden canlandırıp harekete geçirdi.

Filistin direnişi ile ilgili gece de Suriyeli muhacirler yararına düzenlenen kermes ile son buldu.

Okula, öğrencilerine nasıl sahip çıkılmasını göstermesi açısından okul aile birliğinin yapmış olduğu etkinliğin tüm okullarımıza ve velilerimize örnek olmasını Rabbimizden niyaz ediyoruz.

Etkinlik-Eylem Haberleri

"Gazze direnişi; Aksa Tufanı süreci ve tanıklıklar"
"Gazze: Geçmişten Günümüze Direnişin Toprağı"
Özgür-Der Muş'ta "Dil ve Tahakküm" konusu işlendi
Çorum Özgür-Der "Modern dünya, Gazze özelinde yerel dinamikler" konusunu işledi
Çağrı-Der’de Gazze'nin şehit direnişçileri konuşuldu