Aşırı Kemalist Ayşenur Arslan'ın Başörtüsü Hazımsızlığı!

Türkiye ile İsveç arasında oynanan hazırlık maçında futbolcularla birlikte sahaya çıkan başörtülü kızlar, Kemalist Ayşenur Arslan'ı rahatsız etti.

Türkiye, geçtiğimiz günlerde Türkiye ile İsveç futbol takımları arasında düzenlenen hazırlık maçında Antalya'da İsveç'i ağırladı.

İki futbol takımı sahaya 22 Suriyeli mülteci çocukla beraber çıktı.

Başörtülü Kızlar Ayşenur Arslan’ı Rahatsız Etti!

Futbolcularla sahaya çıkan mülteci çocuklar arasında başörtülü kızların da yer alması, aşırı Kemalist Ayşenur Arslan’ı yine konuşturdu!

“Başları kapalı çıktılar. Örtünmüş çıktılar. Böyle bir ülke istiyorlar. Sâdece başları kapalı değil, bu aklın örtülmesinin simgesi. Başka başka şeylerin simgesi.” diyerek saçmalamalarını sürdüren Ayşenur Arslan’ın başörtü hazımsızlığı Halk TV ekranlarından bir kez daha gözler önüne serildi!

Yorum Analiz Haberleri

Aile, kadın ve cinsiyeti hedef alan tüm girişimler terördür!
ABD ve İsrail’in Suriye hesaplarında farklı görünen ortaklık
Papa ve zorunlu değerler ittifakı arayışı
Almanya'da koalisyon krizleri, ekonomik sorunlar ve AfD'nin yükselişi
Avrupa geçmişiyle hesaplaşabilecek mi?