Alman polisi görme engelli kişiye şiddet uyguladı

Sosyal medyada yayımlanan görüntülerde, çok sayıda polisin, Wuppertal şehri merkezinde, görme engelli bir kişiyi sert bir şekilde kelepçelediği görülüyor.

Almanya'nın Wuppertal kentinde polisi görme engelli bir adama uyguladığı şiddet uyguladı.

Sosyal medyada 19 Eylül'de yayımlanan görüntülerde, çok sayıda polisin, Wuppertal şehri merkezinde, görme engelli bir kişiyi sert bir şekilde kelepçelediği görülüyor.

Gözaltına alınan görme engelli, canı yandığı için çığlıklar attı.

Görüntülerde ayrıca, polisin, olayı görüntüleyenlerin önünü kapatmaya çalıştığı, bu yönde talimatlar verdikleri ve görüntü çekenleri tehdit ettikleri görülüyor.

Alman polisinin görme engelli kişiye uyguladığı şiddet, kamuoyunda tepkiye neden oldu.

Sosyal medya üzerinden yapılan yorumlarda "Bu nasıl hastalıklı bir sistem", "Teröristler üniforma giymiş" ve "Almanya vatanım sana ne oldu" gibi ifadeler kullanıldı.

Dünya Haberleri

Fransa'da muhalif milletvekilinden, enerji şirketlerindeki başörtülü çalışanlara yapılan baskıya tepk
İsveç'te yüzlerce kişi İsrail'in Gazze ve Lübnan saldırılarını protesto etti
Küresel Sumud Filosu aktivistleri Thiago Avila ile Seyf Ebu Kişk serbest bırakıldı
Kongo'daki katliamlarda en az 69 kişi öldürüldü
Kassam mücahitleriyle beraber 15 İsrailli rehineyide bombalayan siyonist komutan terfi yolunda