AKM’yi restore etmek işe yaradı mı?

AKM’deki programda Emine Erdoğan’ın mesajının okunması engellenmek istendi!

HAKSÖZ HABER

Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşen “ Özbekistan Ulusal Balesi” öncesinde Emine Erdoğan'ın mesajının okunması, salondaki seyirciler tarafından protesto edildi.

AKM’yi “küllerinden yeniden doğurmak” için bu ekonomik şartlarda 2.2 milyar lira harcayan iktidar, AKM’yi yıkıp yerine park bahçe yapmak varken sol-seküler kesime şirin gözükmek istedi! Attığı adımlardan elde kala kala düşmanlıktan başka bir şey kalmadı!

Sol-Kemalistler kendilerini ülkenin gerçek sahibi gibi gördükleri için hükümetin attığı adımlar karşısında hiçbir sorumluluk hissetmiyorlar. AKM’nin restorasyonu sürecinde ortalığı birbirine katan utanmazlar şimdi aynı mekanın imkanlarından pişkin pişkin faydalanıyorlar.

Muhafazakar iktidar ise sol-Kemalistlere yaranmak için attığı adımlardan geriye ağzında kalan kekre tadın ne olduğunu anlamaya çalışıyor! Kendisini bir kaşık suda boğmak için fırsat kollayanlara “Gazi Mustafa Kemal” edebiyatıyla şirinlik yapanlar restore ettirmek için milyarlar harcadıkları AKM’de protesto edilerek bir kere daha derslerini aldılar!

Yorum Analiz Haberleri

"Ortadoğu’da suçlu yine Müslüman Kardeşler oldu!"
Aile, kadın ve cinsiyeti hedef alan tüm girişimler terördür!
ABD ve İsrail’in Suriye hesaplarında farklı görünen ortaklık
Papa ve zorunlu değerler ittifakı arayışı
Almanya'da koalisyon krizleri, ekonomik sorunlar ve AfD'nin yükselişi