Adana’da HDP İl Başkanı Dahil 9 Gözaltı

Adana’da, PKK üyesi olduğu ve örgüt propagandası yaptığı iddiasıyla HDP İl Başkanı Hüseyin Beyaz’ın da aralarında bulunduğu 9 kişi gözaltına alındı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, HDP il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri ile mahalle temsilcilerine yönelik operasyon düzenledi.

Özel harekât ekiplerinin de katıldığı, zırhlı araçlarla şafak vaktinde gerçekleştirilen operasyon, polis helikopterinin desteğiyle yürütüldü.

AA’da yer alan habere göre, operasyonda, PKK üyesi olduğu ve örgüt propagandası yaptığı öne sürülen HDP İl Başkanı Hüseyin Beyaz, il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri ve mahalle temsilcilerinden oluşan 9 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılar, Adana Adlî Tıp Birimi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Hukuk Haberleri

KVKK'den belediyelere "canlı yayın" uyarısı
Yusuf Ziya Gümüşel hakkında tahliye kararı verildi
Gürlek: Yargı paketi ayrı, Terörsüz Türkiye süreci ayrı yürüyor
Mustafa Kemal'e eleştiriye hapis, camide fuhşa özgürlük!
Özbekistanlı muhacir Ruziev Yusuf için adalet çağrısı