ABD'de Alışveriş Mağazasına Silahlı Saldırı: 3 Ölü

ABD’nin Oklahoma eyaletindeki bir alışveriş mağazasına yönelik silahlı saldırıda 3 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

Yerel medya kaynaklarına göre, Oklahoma'nın güneybatısındaki Duncan şehrinde bulunan Walmart mağazasına sabah saatlerinde silahlı saldırı gerçekleşti.

Duncan Emniyet Müdürlüğü, saldırıda 3 kişinin yaşamını yitirdiğini teyid ederken, olayda yaralıların da bulunduğu kaydedildi.

Polis, bölgedeki okullarda güvenlik önlemleri alırken, çevre sakinlerinden "siyah elbiseli" bir şüpheliyi görmeleri halinde yetkililere haber vermesini istedi. Saldırıyla ilgili soruşturma sürüyor.

ABD'deki en büyük perakende mağaza zinciri Walmart'ın Teksas eyaleti El Paso kentindeki Cielo Vista alışveriş merkezinde bulunan şubesinde 4 Ağustos’ta düzenlenen silahlı saldırıda da 22 kişi hayatını kaybetmiş, 24 kişi yaralanmıştı.

AA

Dünya Haberleri

New York Belediye Başkanı Mamdani, ICE polisinin kentin tesislerine erişimini sınırladı
AB'nin yeni vize stratejisi Türkiye vatandaşlarını etkilemeyecek
ABD'de sakalı zorla kestirilmeye çalışılan mahkum 245 bin dolar tazminat kazandı
Avustralya’da Lakemba Camisi ikinci kez tehdit mektubu aldı
Trump, uygun fiyatlı ilaçların alınabileceği "TrumpRx" internet sitesini duyurdu