166 Polise, 35 İlde ByLock Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapmış, aralarında emniyet müdürlerinin de bulunduğu 166 kişinin yakalanması için 35 ilde operasyon başlatıldı.

AA’da yer alan habere göre, Gülen örgütüne yönelik soruşturma kapsamında, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan ve ByLock kullandığı tespit edilen, aralarında emniyet müdürlerinin de bulunduğu 166 kişinin yakalanması için 35 ilde eş zamanlı operasyon başlatıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma çerçevesinde, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapmış ve şifreli mesajlaşma sistemi ByLock kullandığı tespit edilen, emniyet müdürleri ve emniyet âmirlerinin de aralarında bulunduğu 166 personel hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelileri yakalamak için İstanbul’un 26 ilçesi ve 35 ilde eş zamanlı operasyon başlattı.

Hukuk Haberleri

KVKK'den belediyelere "canlı yayın" uyarısı
Yusuf Ziya Gümüşel hakkında tahliye kararı verildi
Gürlek: Yargı paketi ayrı, Terörsüz Türkiye süreci ayrı yürüyor
Mustafa Kemal'e eleştiriye hapis, camide fuhşa özgürlük!
Özbekistanlı muhacir Ruziev Yusuf için adalet çağrısı