1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Şenol Güneş’ten Yiğit Bulut’a: "Ekonomiyi batırmış, gelmiş bana paradan bahsediyor"
Şenol Güneş’ten Yiğit Bulut’a: "Ekonomiyi batırmış, gelmiş bana paradan bahsediyor"

Şenol Güneş’ten Yiğit Bulut’a: "Ekonomiyi batırmış, gelmiş bana paradan bahsediyor"

Şenol Güneş’e kendisine yüklenen Yiğit Bulut’a hitaben “Türkiye ekonomisinin tepesindeki adam ekonomiyi batırmış, gelmiş bana paradan bahsediyor. Sen git ekonomiyi düzelt” dedi.

23 Kasım 2020 Pazartesi 21:03A+A-

Türkiye A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, bugün medyanın spor müdürlerinin katılımıyla internet üzerinden bir basın toplantısı düzenledi.

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı ve Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Yiğit Bulut'un kendisine ve takıma yönelik eleştirilerine yanıt veren Güneş “Türkiye ekonomisinin tepesindeki adam ekonomiyi batırmış, gelmiş bana paradan bahsediyor. Sen git ekonomiyi düzelt. Ben para çalmadım ki! Ben çalışıyorum, çalıştığımın da karşılığını alıyorum” dedi ve ekledi:

“Beni kimse paspas yapamaz. Bir başkasına çalışmadığı dönemde ‘Anlaşması var, para hakkıdır’ diyorsun. Ben çalışıyorum, aldığım paranın dışında bir parayla itham ediliyorum.

“Senin de ülkeye yıllarca verdiğin zararı biliyorum. Ama benim görevim seni suçlamak değil. Senin ekonomide yaptığın hataları ben söyleyemem sana… Sen kendin söyle… İtiraf et… Demagoji yapıyorsun, nasılsa maç var, ben de gündem olayım diye konuşuyorsun. Bu nedir? Tozu dumana katıp, oradan geçiniyorsun. Ahlak değerlerimizi sıfırlamayalım.

“Ben bir şey mi çalmışım? Ama sen yapmış olabilirsin. Kimin ne aldığı ne verdiği belli…”

Güneş Macaristan’a karşı kaybedilen maçta sorumlunun federasyon yönetimi ve başkanı değil kendisi olduğunu, federasyonun suçlanmasının anlamsız olduğunu söyledi.

Yiğit Bulut 19 Kasım’daki Twitter paylaşımında “Çıkarın o üniformayı” demişti:

11452.png

(BBC Türkçe)

 

HABERE YORUM KAT

3 Yorum