1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Selfit’te İki İşgalci Öldürüldü
Selfit’te İki İşgalci Öldürüldü

Selfit’te İki İşgalci Öldürüldü

Batı Yaka’nın Selfit vilayetindeki Ariel Yahudi Yerleşkesi yakınlarında bu sabah (17 Mart Pazar) gerçekleştirilen eylemde biri asker iki işgalci öldü ve iki Yahudi yerleşimci de ağır yaralandı.

17 Mart 2019 Pazar 15:42A+A-

İşgalcilere ait 0404 sitesi, Ariel Yahudi Yerleşkesi yakınlarındaki kavşakta gerçekleştirilen eylemde iki İsraillinin öldüğünü ve ikisinin de ağır yaralandığını, eylemcinin işgal askerinin silahını da kaçırdığını bildirdi.

İşgal rejimi medya organları, bir Filistinlinin Ariel’de bir işgal askerini bıçakladığını ve silahını alarak askere ateş ettiğini, daha sonra araç içinde oturan bir başka askere ateş açarak araca el koyduğunu ifade etti.

Filistinli eylemcinin işgal askerinden ele geçirdiği araçla otobüs durağına doğru gittiği ve ateş açmaya devam ettiği, bu sırada iki İsraillinin yaralandığı kaydedildi.

Batı Yaka’nın kuzeyindeki Barkan bölgesinde Filistinli eylemciyle işgal güçleri arasındaki çatışmanın devam ettiği bildirildi.

İşgal rejimi askeri kaynakları eylemin oldukça ağır olduğunu belirtirken, işgal yönetimi yakınlardaki Yahudi yerleşkelerinin kapılarının kapatıldığını açıkladı.

İşgal rejimi medya organları, Selfit yakınlarındaki Burgin’de eylemciyle yaşanan çatışmada yaralanan askerler olduğunu bildirdi.

HABERE YORUM KAT

2 Yorum