1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Şehit Mir Kasım Ali İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılınacak
Şehit Mir Kasım Ali İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılınacak

Şehit Mir Kasım Ali İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılınacak

Bangladeş'te Zalim Hasina diktası tarafından idam edilen Cemaat-i İslami liderlerinden Mir Kasım Ali için bugün Fatih Camii'nde gıyabi cenaze namazı kılınacak.

05 Eylül 2016 Pazartesi 09:13A+A-

Bangladeş'te Cemaat-i İslami'ye yönelik idamlara hız kesmeden devam eden katil Şeyh Hasina'nın başında bulunduğu dikta yönetiminin şehit ettiği Mir Kasım Ali için bugün (5 Eylül) Fatih Camii'nde ikindi namazını müteakip gıyabi cenaze namazı kılınacak.

Özgür-Der tarafından yayınlanan davet metni:

İdam Edilen Cemaat-i İslami Lideri
 Şehit Mir Kasım Ali İçin
Gıyabi Cenaze Namazına Davet!

İnna lillahi ve inna ileyhi raci'un...

Bangladeş rejiminin İslami Hareket önderlerine yönelik zulümleri idamlarla devam ediyor. Cemaat-i İslami hareketinin liderlerini hukuksuz bir şekilde yargılayıp idam cezalarıyla mahkum ettiren yönetim bir bir idamları uyguluyor.

Abdulkadir Molla'yı, Muhammed Kamaruzzaman'ı, Rahman Nizami’yi, Ali İhsan Mücahid’i idam eden rejim dünya kamuoyunun utanç verici sessizliğinden de cesaret alarak şimdi de Cemaat-i İslami Partisi Liderlerinden Mir Kasım Ali'yi idam etti. 

Başbakan Şeyh Hasina önderliğindeki Bangladeş hükümetinin Cemaat-i İslami üzerinde uyguladığı devlet terörüne rağmen İslami Hareket önderleri baş eğmiyorlar.

İslami hareketin yiğit ve muttaki önderi Şehid Mir Kasım Ali’ye Rabbimizden rahmet diliyor, Cemaat-i İslami şahsında Bangladeş Müslümanlarına ve İslam ümmetine taziyelerimizi sunmak adına kılınacak olan gıyabi cenaze namazına herkesi davet ediyoruz.

Tarih: 5 Eylül Pazartesi 2016
Saat: İkindi Namazını Müteakip
Yer: Fatih Camii

HABERE YORUM KAT

1 Yorum