1. HABERLER

  2. HABER

  3. SAĞLIK

  4. Şehir hastanesi önünde soruşturulması gereken ölüm!
Şehir hastanesi önünde soruşturulması gereken ölüm!

Şehir hastanesi önünde soruşturulması gereken ölüm!

Bursa Şehir Hastanesinde, poliklinik binası önünde yere düşerek başından yaralanan kalp hastası yaşlı kadın, yetkililerin: "112 çağırmamız gerekiyor" demeleri sebebiyle müdahale gecikince kurtarılamadı.

01 Eylül 2021 Çarşamba 11:45A+A-

HAKSÖZ HABER

İddiaya göre, Şehir Hastanesi'nin bahçesinde bulunan bankta oturan 66 yaşındaki kalp hastası Güllü Gülfidan isimli yaşlı kadın, fenalaşıp yere düşerek başından yaralandı.

Kadının yere yığıldığını gören vatandaşlar, hemen hastane personeli ve güvenlik görevlilerine haber verdi.

Vatandaşların iddiasına göre, yaşlı kadına 112 acil çağrı merkezine ihbarda bulunulmadan müdahale edilemeyeceğini söyleyen hastane görevlileri yaşlı kadına müdahale etmedi.

Vatandaşlar bu duruma tepki gösterirken, vatandaşlar ile hastanenin güvenlik görevlileri ile müdürleri arasında tartışmalar yaşandı.

Bursa Şehir Hastanesi’nin bahçesinde meydana gelen olayda yaşlı kadın yaşamını yitirirken, ilgili sorumluların soruşturulmaya tabi tutulması gerektiği gerçeği yeniden ortaya çıktı.

Hastane, Belediye, Hükümet Konakları, Adalet Sarayları gibi neredeyse Türkiye’nin tüm kamu kurumlarında memurların “Yetkim yok”, “O işe biz bakmıyoruz”, “Dilekçe yazmanız gerek” ve daha birçok sözle sorumlu oldukları işleri yapmadığı ve kamu kurumlarında çalışan memurlardan vatandaşların ekserisinin şikayetçi olduğu biliniyor. Ve bu konuda hala iyileşme gerçekleştirilebilmiş değil.

Sağlık konusunda hassas olan Türkiye’nin, vatandaşını hastane bahçesinde ölüme terk etmesinin sorumluları soruşturularak ceza almalıdır!

 

HABERE YORUM KAT

4 Yorum