1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Salah: "İşgal ve Korku Yılları Geride Kaldı"
Salah: İşgal ve Korku Yılları Geride Kaldı

Salah: "İşgal ve Korku Yılları Geride Kaldı"

İslami Hareket'in lideri Şeyh Raid Salah, artık korku ve zillet dolu yılların geride kaldığını söyledi.

04 Şubat 2013 Pazartesi 10:57A+A-

1948'de işgal edilen Filistin topraklarında faaliyet gösteren İslami Hareket'in lideri Şeyh Raid Salah, gençlerin gözlerinde Siyonist işgale karşı direnme azmini gördüğünü söyleyerek "Yenilgi ve korku yılları bir daha dönmemek üzere geride kaldı" dedi.

Şeyh Raid Salah, dün akşam (3 Şubat Pazar) Ürdün'ün başkenti Amman'da Meslek Örgütleri Birliği'nde verdiği konferansta, İslam ümmetinin kulluktan ve zilletten kurtuluşun doğru adresi Kudüs'e destek olmasını istedi.

Siyonist işgal rejimini ruhsatsız binaya benzeten Şeyh Raid Salah, Kudüs'te ve diğer işgal altındaki topraklar üzerinde inşa edilen Filistinlilere ait evler değil işgal rejiminin yıkılması gerektiğini söyledi.

Mühendisler Sendikası'nın Kudüs'teki evlerde yaptığı bakım ve tamir çalışmalarını öven Şeyh Raid Salah, söz konusu çalışmaların Kudüs ve Mescid-i Aksa'ya destek için yapılmış doğru ve samimi çalışmalar olduğunu ifade etti.

Şeyh Raid Salah daha sonra şöyle konuştu: "İmar çalışmaları işgalcinin yıkımına galip gelecek. Onlar yıktıkça biz yeniden yapacağız. Çocuklarımız onların yıkımına karşı zafer kazanacak. Zulmün yıkılıp ortadan kalkacağına inanıyoruz. Çünkü zulüm kötülüklerin en çirkinidir."

Şeyh Raid Salah, Siyonist işgal rejimi vizesiyle Kudüs ve Mescid-i Aksa'ya yapılan ziyaretler konusunda da uyarıda bulunarak, işgal rejimine meşruiyet kazandıracak davranışlardan sakınılmasını istedi.

HABERE YORUM KAT