1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Salah: Halkımız Yahudileştirme girişimlerine karşı zafer kazanacak!
Salah: Halkımız Yahudileştirme girişimlerine karşı zafer kazanacak!

Salah: Halkımız Yahudileştirme girişimlerine karşı zafer kazanacak!

1948’de işgal edilen Filistin topraklarında faaliyet gösteren İslami Hareket’in lideri Şeyh Raid Salah, işgalcilerin Mescid-i Aksa’ya yönelik emellerinin açık hale geldiğini söyledi.

06 Aralık 2022 Salı 23:24A+A-

Raid Salah,  konuyla ilgili yaptığı açıklamada, İşgal rejiminin işgalinin Kudüs kentini içindeki tarihi ve dini simgelerle birlikte Yahudileştirmek istediğini bildirdi.

Mescid-i Aksa’nın tarih boyunca saldırılara ve baskınlara maruz kalmasına rağmen daima zafer kazandığına işaret eden Raid Salah, “Mescid-i Aksa kendisine kurulan tüm komplolardan ve işgalcilerin Yahudileştirme planlarından daha güçlüdür” dedi.

Mescid-i Aksa’nın Kur’anî bir gerçek olduğuna dikkat çeken ve Kıyamet’e kadar üstün olacağını belirten Raid Salah, Katar’da düzenlenen Dünya Kupası’nda Filistin’e verilen desteğe de övgüde bulundu.

Raid Salah, söz konusu desteğin Arap ve İslam ülkeleri halklarının Filistin davasına sevgisini ispat ettiğini söyleyerek, işgal rejimiyle ilişkilerini normalleştiren yönetimlerin aksine halkların Filistin halkının haklı davasından yana olduğunu ifade etti.

Yahudi yerleşimciler ve fanatik Yahudi örgütleri 18 Aralık’ta başlayacak ve Yahudilerce kutlanacak Işıklar Bayramı (Hanuka) münasebetiyle Mescid-i Aksa’ya kalabalık gruplar halinde baskın düzenlemeye hazırlanıyor.

FİEM

HABERE YORUM KAT

2 Yorum