1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Sahneleri doldurmak da ‘yardım kampanyası’ sayılmaz mı?
Sahneleri doldurmak da ‘yardım kampanyası’ sayılmaz mı?

Sahneleri doldurmak da ‘yardım kampanyası’ sayılmaz mı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir ormanlarını korumak için “Orman Konseri” vereceğini duyurdu. Destek konserinin gelirinin ormanlara aktarılacağı belirtilirken asıl yardımın ormanlara mı sahnelere mi yapıldığı sorusu akıllara takıldı!

03 Ağustos 2021 Salı 15:05A+A-

HAKSÖZ HABER

Her kriz sonrası alışılageldik bir davranışa dönüşen eğlence ritüellerini “destek/dayanışma kampanyası” formunda sunan seküler yaşamın öncüleri bu kez de İzmir’deki yangınları bahane ederek sahneleri doldurmaya çalışıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 'İzmir Tek Yürek' sloganıyla duyurduğu ve 9 Eylül’de saat 18.30’da başlayacak konserin giriş fiyatlarını 10 TL olarak belirledi.

Sahne alacak kişilerin ücret alıp almayacağı belediyenin duyurusunda yer almazken kimi internet haber siteleri almayacaklarını iddia etti!

Afet bölgelerine yapılan destek çağrılarını alaya alan kesimin ise kendisini boy aynasında göreceği düşünülmese de çelişkili halleri gözlerden kaçmıyor.

Yanan ormanların yerine yenisini dikmek için yapılan yardım ve destek kampanyalarını eleştiren ülkenin münevver sanatçıları ve destekçileri konserlerden elde edilecek geliri orman dikimine ayıracak!

 

izmir-konser.jpg

HABERE YORUM KAT