1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. LÜBNAN

  4. Sahibinin sesi Nasrallah’ın Ukrayna işgalcisi Rusya’ya arka çıkması şaşırtmadı
Sahibinin sesi Nasrallah’ın Ukrayna işgalcisi Rusya’ya arka çıkması şaşırtmadı

Sahibinin sesi Nasrallah’ın Ukrayna işgalcisi Rusya’ya arka çıkması şaşırtmadı

Suriye’de üstlendiği rolden ötürü Müslümanların geneli arasında Hizbulesed olarak telaffuz edilen Lübnan'daki Hizbullah'ın Genel Sekreteri Hasan Nasrallah, Rusya'ya destek açıklamasında bulundu.

02 Mart 2022 Çarşamba 19:14A+A-

HAKSÖZ-HABER

Emperyalist Rusya’nın Ukrayna işgali üzerine bir açıklama yapan Nasrallah, şaşırtmadı. Ukrayna ve NATO'nun Rus halkının haklarını hiçe saydığını iddia eden Nasrallah, Moskova'nın kendi ulusal güvenliği ve sınırlarını koruma hakkına sahip olduğunu söyledi.

Emperyalist Rusya’nın açık saldırgan taraf oluşunu göz ardı ederek durumu çarpıtan ve suçu ABD’ye yıkan Nasrallah’ın “Ukrayna'da meydana gelen olaylardan Amerika sorumlu çünkü işlerin bu yönde gitmesi için kışkırtma ve baskılarda bulundular.” demesi şaşırtmadı.

Rusya ve Ukrayna'da yaşayan Rus halkının haklarının, Kiev ve müttefiki NATO tarafından hiçe sayıldığını iddia eden sahibinin sesi Nasrallah, “Moskova, kendi sınırlarını ve ulusal güvenliğini koruma hakkına sahiptir.” diyerek Suriye’de piyonluğunu yaptığı Rusya’nın Ukrayna’daki işgal ve katliamlarını sahiplendi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

6 Yorum