1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Sağlık Bakanını yalancılıkla suçlayanlar bugün utanıyor mu?
Sağlık Bakanını yalancılıkla suçlayanlar bugün utanıyor mu?

Sağlık Bakanını yalancılıkla suçlayanlar bugün utanıyor mu?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı yalancılıkla suçlayan Canan Kaftancıoğlu bugün itibariyle ‘18 yaş üstünün tamamının aşılanacağını’ öğrenmiştir. Peki ya utanmış mıdır?

25 Haziran 2021 Cuma 14:48A+A-

HAKSÖZ HABER

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 8 Mayıs'ta yaptığı bir paylaşımda: "Yaz döneminde 18 yaş üstü herkes aşılanabilir" demişti. Bugün yani Cuma günü itibariyle de 18 yaş üzerindeki herkesin aşılanmasına başlanacak. Kendisini yalancı olmakla suçlayan Canan Kaftancıoğlu da dahil.

Pandemi süreci boyunca Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Sağlık Bakanlığı üzerinden yürütülen kara propagandaları hepimiz hatırlıyoruzdur. Özellikle ana muhalefet, iktidarı; beceriksizlik, yalancılık ve halkı kandırmakla suçlamıştı. Bugün gelinen noktada ise iktidarın sağlık alanında iddia ettiği birçok şeyi gerçekleştirdiğini görüyoruz.

Bir ay öncesine yani 8 Mayıs tarihine geri döndüğümüzde partizanlığı ile meşhur CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya üzerinden algı yönetiminde bulunmuş ve Fahrettin Koca’nın: "Yaz döneminde 18 yaş üstü herkes aşılanabilir" sözüne karşılık şöyle yazmıştı: "Yaz bitiminde bu sözü hatırlatılınca da yüzü kızarmayacak nasıl olsa. Bir hekimin göz göre göre bu derece yalan söyleyebilmesi, gerçekleri perdelemesi, yeri geldiğinde bilimi çarpıtması benim ağrıma gidiyor. Değer mi? Mesleğinden, vatandaştan utanmıyorsa kendinden utanır insan"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı yalancılıkla suçlayan bir partizanın bu sözleri siyasi ilkesizliğin en somut göstergesiydi. Şimdi kendisine sormak gerekiyor: “Siz bu yazdıklarınızdan utanıyor ve özür diliyor musunuz?”

İlkeli siyaset yaptığını iddia eden klasik CHP’li bir siyasinin, bu sözünü de diğer sözleri gibi çoktan unuttuğunu ve duymazdan geleceğini çok iyi biliyoruz. Yine de kara propagandanın CHP’nin liderleri tarafından nasıl teamüle sokulduğunu yeniden görmüş olduk.

 

Canan Kaftancıoğlu'nun Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı yalancılıkla itham ettiği paylaşımı;

canan-kaftancioglu-koca.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

5 Yorum