1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Rusya’nın barışçıl yöntemleri
Rusya’nın barışçıl yöntemleri

Rusya’nın barışçıl yöntemleri

Kenan Alpay bugünkü yazısında, Rusya'nın "barış söylemleri ve yöntemlerini" değerlendiriyor. Rus yıkımının bulunduğu ülkeleri aktaran Alpay, "Rusya’nın şimdiye kadar yaptıkları bundan sonra da yapacaklarının teminatıdır!" diyor.

22 Şubat 2022 Salı 15:30A+A-

Başlığı gören herkesin kaşlarını çatarak “bizimle dalga mı geçiyorsun arkadaşım?” şeklinde öfke ve şaşkınlıkla harmanlanmış bir tepki vereceğini biliyoruz elbette. Fakat bu çirkin ironi daha dün Rusya Güvenlik Konseyi’nde konuşan Devlet Başkanı Putin’in ağzından çıktı. Putin, Rusya olarak Ukrayna meselesinde somut bir tehditle karşı karşıya kaldıklarını belirttikten sonra şöyle söyledi: “Rusya sorunları barışçıl yöntemlerle çözmeye çalışıyor.” Rusya’nın hangi barışçıl yöntem ve kadrolar marifetiyle sorunları çözdüğü de bölge ve dünya barışına katkı sağladığı da az çok hepimizin malumudur.

Saldırgan Politikalarına Engel İstemiyor! Rusya-Ukrayna cephesinden gelen haberlerin süratle artan gerilim düzeyini diplomatik temsilcilerin söylem ve tutumları bir türlü düşüremiyor... 

 

Yazının devamı için tıklayın 

 

Etiketler : , ,