1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Rusya Destekli Esed: “ABD Destekli Kürt Savaşçılar Vatan Hainidir!”
Rusya Destekli Esed: “ABD Destekli Kürt Savaşçılar Vatan Hainidir!”

Rusya Destekli Esed: “ABD Destekli Kürt Savaşçılar Vatan Hainidir!”

​​​​​​​Putin’in ardı sıra yürümesine bile Rus askerler tarafından izin verilmeyen Esed vatanseverlik yalanını da kimselere bırakmamış ve ABD destekli PYD’yi vatan hainliğiyle suçlamış!

18 Aralık 2017 Pazartesi 19:37A+A-

HAKSÖZ HABER

Fransız haber ajansı AFP, Beşar Esed'in Hmeymim Askeri Üssü'nde Rusya Başbakan Yardımcısı Dimitri Rogozin ile görüşmesi sonrası gazetecilere yaptığı açıklamaları aktarmış.

Burada gazetecilere yaptığı konuşmada Esed " 'Kürtler' olarak tanımlananlardan bahsederken aslında sadece Kürtlerden bahsetmiyoruz. Başta ABD olmak üzere yabancı bir ülkenin çıkarına hizmet edenler, vatan hainidir" demiş.

Aynı konuyu haberleştiren Esed rejiminin haber ajansı SANA ise Esed'in "Herhangi bir yabancı devletin komutasında çalışan, vatanına, halkına ve ordusuna karşı olan herkes diğer taraflarca adlandırılmasının önemi olmaksızın vatan hainidir" dediğini aktarmış.

Komedi gibi değil mi?

İran ve Rusya’nın desteğiyle iktidarını sürdüren ve halkını vahşice katleden bir isim hiç utanmadan vatanseverlik nutku atabiliyor. Üstelik de bunu Rus üssünde, bir Rus yetkiliyle görüşmesinin ardından yapıyor. O Rus üssü ki, geçtiğimiz günlerde Putin’in ardından bir kedi gibi sırnaşıp yürümek istediğinde bir Rus asker tarafından kolundan tutup çekilmesinin gerçekleştiği mekandı!

Esed bu konu bu konu bu kadar basit diyor, evet gerçekten de bu kadar basit!

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

4 Yorum