1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Recep İvedik’le çene yarıştırmanın kime ne faydası var?
Recep İvedik’le çene yarıştırmanın kime ne faydası var?

Recep İvedik’le çene yarıştırmanın kime ne faydası var?

Kızılay Başkanı Kerem Kınık ile oyuncu Şahan Gökbakar arasında sosyal medyada yaşanan polemik devam ediyor.

03 Nisan 2023 Pazartesi 17:50A+A-

HAKSÖZ HABER

Şakan Gökbakar hem ürettiği işler hem siyasi görüşleriyle ciddiyetten uzak ve sorunlu bir bakış açısına sahip. Depremin ardından yaşanan gelişmeler sebebiyle Gökbakar yarısı yalan yarısı ne idüğü belirsiz iddialarla Kızılay’ı hedef aldı. Lümpen tarzı ile Recep İvedik karakterinin gereğini yaptı ancak Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ın ona cevap verme şekli ise çok daha ciddi bir sorun teşkil ediyor.

Gökbakar dün bir tweetinde, "Kerem'in mumu, Murat Ağırel'e kadar yanar. Afet anında, millet açıktayken Kızılay'dan çadır satan Kerem kendini Atatürk ve İsmet İnönü'ye iftira atarak savunmaya kalkmıştı. Yokmuş öyle bir şey. Ha bu arada ne oldu seni milletvekili adayı yapmıyorlar mı?" diye yazdı.

Bunun üzerine Kınık da, "Şahancım ne güzel biz deprem bölgesinde sen Marmaris'te birbirimize bulaşmadan yaşamaya başlamıştık. Ama bu müfteri ifaden beni cevaba mecbur etti. Murat Ağırel'in yazısına cevabım aşağıda. Bu arada davetimiz baki gel depremzedelerimize birlikte hizmet edelim. Hem devletimiz ve gönüllüler sahayı çok hızlı toparladı ilk zamanlarda duyduğun endişeler de yok artık merak etme." yanıtını verdi.

Devam eden polemiklerin ardından ise AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan sosyal medya hesabından Kınık'ın tweetini alıntılayıp, "Allah aşkına 'Şahancım' ne, 'bulaşmak' ne? Bu nasıl bir üslup? Yok mu sizin avukatınız/basın danışmanınız açıklama yapılacaksa yapsın! Göreviniz Recep İvedik tiplemesiyle bu seviyede bir polemik midir? Sadece işinize odaklansanız artık!" ifadelerini kullandı.

basliksiz-126.jpg

Bülent Turan’ın tespiti gayet yerinde. Recep İvedik ile bu şekilde tartışarak nereye varmak istiyorsunuz. Kerem Kınık’ın kendini ispatlama çabasını Recep İvedik üzerinden yapmaya çalışmasının hiçbir şekilde izahı olamaz. Muhatap aldıklarınız sizin de seviyenizi belirler… En azından hiç bu konulara girmeyip sadece işinizi yapmanız en iyisi olacaktır.

Kerem Kınık zamanında sol-Kemalist kesimlere yaranmak için piyano başına geçip İzmir Marşı çalmıştı. Şu yaşananlardan çıkartılması gereken ders piyano resitallerine rağmen Kınık’a en şedit ve ölçüsüz bir şekilde tepki gösterip saldıranların yine yaranmaya çalıştığı kesimler olmasıdır. Kompleksli tutumlarla hoş görünmek için gösterilen çaba tabi ki boşa gitti.

Sol-Kemalistlerin gözünde “ev zencisi” olan Müslümanların riya ile müdahene etmesi hiçbir işe yaramıyor. İzzeti kuşandıktan sonra zilleti tercih etmekten daha kötü ne olabilir!

HABERE YORUM KAT

3 Yorum