1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Ramazan Pişkin ile Görüşmek İsteyen Avukatlara İzin Verilmiyor!
Ramazan Pişkin ile Görüşmek İsteyen Avukatlara İzin Verilmiyor!

Ramazan Pişkin ile Görüşmek İsteyen Avukatlara İzin Verilmiyor!

Ramazan Pişkin’le görüşmek isteyen avukatlara izin verilmedi. Yoksa yine birileri Pişkin’in hakkında daha iyi olacağını düşünerek karar verdi ve uygulamaya koydu da bundan Ramazan Pişkin ve yakınlarının haberi mi olmadı!

26 Mayıs 2020 Salı 22:59A+A-

Fatih Demir / Haksöz-Haber

Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır Ulu Camii'nde uzun zamandır hayır amacıyla hizmetlerde bulunan ve ziyaretçilere caminin tarihiyle birlikte İslam'ı anlatan Ramazan Pişkin, Cami avlusunda Diyanetin de camilerde hassasiyet gösterdiği kıyafet konusunda bir kadını uyarması nedeniyle açılan dava gerekçe gösterilerek akıl hastanesine kapatılmıştı.

Tüm bu yaşananların ardından yardım etmek için konuyla ilgilenen avukatlar Elazığ Şehit Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne Pişkin’i ziyaret etmek üzere gitti. Pişkin’le görüşmek isteyen avukatlar Ebubekir Esad Baş,  Abdülkadir Topal ve Ömer Faruk Özcan hastane görevlileri tarafından çeşitli bahaneler öne sürülerek görüşmeye alınmadıklarını sosyal medyada yayınladıkları video ile duyurdular.

Görüşme için başhekimlikten izin talebinde bulunan ve gerekli izinleri aldıklarını belirten Ramazan Pişkin’in avukatları alınan izinlere rağmen Şehir Hastanesi yerleşkesine girişleri esnasında görevlilerin kendilerini içeri almadıklarını, bu yönde bir talimatın kendilerine ulaşmadığını söyleyerek Ramazan Pişkin ile görüşmelerine izin verilmediğini belirttiler. 

Ayrıca avukatların açıklamasında; görevlilere neden giriş izni verilmediği sorusunu yönelttiklerini ve yanıt olarak valiliğin giriş izni vermediğini bu nedenle görüşmenin mümkün olmadığının söylendiği ifade edildi.

Kendisinin akıl hastanesine yatırılması sürecinde her şeyin hukuki olarak işlediği, ortada bir anormalliğin olmadığını belirtenlerin acaba Ramazan Pişkin’in avukatlarıyla görüştürülmeme hadisesi hakkında ne gibi söylemler üreteceklerini de merak etmekteyiz. Yoksa yine birileri Ramazan Pişkin’in geleceği hakkında daha iyi olacağını düşünerek bazı kararlar verdi ve uygulamaya koydu da bundan Ramazan Pişkin ve yakınlarının haberi olmadı mı diye sormadan edemiyoruz!

HABERE YORUM KAT

1 Yorum
İlgili Haberler