1. HABERLER

  2. HABER

  3. MAVİ MARMARA

  4. Ramazan Kayan’dan Hanımlara Sohbet
Ramazan Kayan’dan Hanımlara Sohbet

Ramazan Kayan’dan Hanımlara Sohbet

Türkiyeli Müslümanlar’ın yakından tanıdığı ve sevdiği değerli hocamız Ramazan Kayan, Arap ülkelerinden gelen hanımlarla bir sohbet toplantısı düzenledi.

29 Mayıs 2010 Cumartesi 01:08A+A-

Her biri değişik bir Arap ülkesinden gelen hanım kardeşlerimiz, Ramazan Hoca'nın ilmî sohbetini büyük bir dikkatle dinleyerek istifade ettiler.

SOHBETE HANIMLAR BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİLER

Türkiye'deki Müslüman kamuoyunun yakından tanıdığı Ramazan Kayan, Gazze'ye doğru onurlu yolculuğuna devam eden "Mavi Marmara" gemisinde Arap ülkelerinden gelen hanımlarla bir sohbet düzenledi. Filistin, Lübnan, Ürdün, Suriye, Yemen, Kuveyt, Katar, Cezayir, Fas gibi Arap ülkelerinden gelen hanım kardeşlerimiz, hocamızın ilmî sohbetini büyük bir dikkatle dinleyerek kendisinden istifade ettiler. Ramazan Hoca'nın konuşması, yanında bulunan tercüman vasıtasıyla cümle cümle Arapça'ya tercüme edildi. Akidevî ve ilmî konularda aydınlatıcı ve doyurucu bilgiler sunan Ramazan Kayan hocamıza Arap hanım kardeşlerimiz çeşitli sorular da sorarak merak ettikleri konularda bilgi sahibi oldular. Ramazan Kayan hocamızın Arap ülkelerinden gelen hanımlarla düzenlediği sohbet programı üç saate yakın sürdü.

 

İbrahim Sediyani

Haksöz Haber / Akdeniz Açıkları

HABERE YORUM KAT