1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. Rahmet Yolu Derneği Ramazan Yardımlarını İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırdı
Rahmet Yolu Derneği Ramazan Yardımlarını İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırdı

Rahmet Yolu Derneği Ramazan Yardımlarını İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırdı

Rahmet Yolu Derneği ramazan ayında yapılan nakdi ve ayni yardımları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.

27 Mayıs 2020 Çarşamba 13:19A+A-

Bu yıl ramazanda 125 aileye yardımda bulunan Rahmet Yolu Derneği, Yemen, Gazze ve Suriye'de de yardım kampanyaları düzenledi.

Rahmet Yolu Derneği'nin yapılan yardımlara yönelik açıklaması:

Selamunaleyküm; Hayırsever Dostlarımız, Kardeşlerimiz!

Kur’an ayı olan bir  Ramazan ayını daha hayırlısıyla nihayetlendirdik, Elhamdülillah. Bu ayda Kur’an’ın emri olan oruç ve namaz kılmanın yanında, ihtiyaç sahiplerinin hakkını vermek gibi kutsal bir vazife kuşandık, Elhamdülillah.

Rahmet Yolu Derneği olarak koronavirüs salgını karşısında halkımızın yanında yer almaya çalıştık. Bu çerçevede sizlerin desteğiyle nakdi ve ayni yardımlar gerçekleştirdik Elhamdülillah!

125 ailenin ayni ihtiyacını, onlarca ailenin ise nakti ihtiyacını karşılamaya çalıştık.

Her bir kampanyamıza bir İslam önderimizin ismini vererek yeni nesillere onları merak etmeleri  ve onların örnek almalarına gayret ediyoruz, Elhamdullillah!

r1-002.jpg

Bu çerçevede Ümmet coğrafyasının bir parçası olan  Şehid Fuat Çağlar’a ithaf ettiğimiz  Yemen’de 100 kişilik, Şehid Bülent Tuna’ya ithaf ettiğimiz  Suriye’de 100 kişilik iftar vermenin onurunu yaşadık, Elhamdülillah.

Şahid Yahya Ayyaş’a ve Şehid Furkan Doğan’a ithaf ettiğimiz  Gazze’de 50, Şehid Hasan Abbud (Hamavi)’ye Suriye’de 40 ailemizin gıda ihtiyacını gidermenin mutluluğunu bize bir lütuf olarak Allah nasip etti.

r2-001.jpg

Ümmetin yetimlerini birlikte giydirmek Rabbimize Hamdolsun ki bize de nasip oldu. Şehid Bahattin Yıldız’a ithaf ettiğimiz kampanyamızda  75 yavrumuzu Suriye’de,Şehid Cevdet Kılıçlar’a ithaf ettiğimiz kampanyamızda 60 yavrumuzu Gazze’de giydirerek bayram sevinci yaşamalarına vesile olduk Elhamdülillah.

r3-002.jpg

Siz hayırsever kardeşlerimize teşekkür ederiz,

Allah bize dost ve kardeş kılmış Elhamdülillah!

HABERE YORUM KAT

1 Yorum