1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. "Rabbimizi memnun edeceğiz, vicdanımızı tatmin edeceğiz"
"Rabbimizi memnun edeceğiz, vicdanımızı tatmin edeceğiz"

"Rabbimizi memnun edeceğiz, vicdanımızı tatmin edeceğiz"

Filistin meselesinin farklı yönleri ve geleceğinin tartışılacağı ve 18-19 Mayıs tarihlerinde devam etmesi planlanan Özgürlük Tufanı Kongresi başladı.

19 Mayıs 2024 Pazar 11:30A+A-

Kongreye video konferansla katılan Hamas'ın Yurt Dışı Sorumlusu Halid Meşal, Gazze'deki "direniş gruplarının" siyonist İsrail'e karşı mücadelelerini sürdürmeye kararlı olduğunu söyledi:

Biz galipleriz, biz direnişin içinde olanlarız. Galip olan biziz. Topraklarımıza kök salmış olan biziz. Zafer bizimdir.

Düşmanımızın geri çekildiğini, kendine güvenini kaybettiğini görüyoruz. Düşman aşınıyor, kriz iç saflarına yayılıyor, kendi aralarında savaşıyorlar. Çünkü yenilgi duygusu onları hayal kırıklığına uğratıyor. 

Tarihi bir anla karşı karşıyayız. Dürüstçe ve abartmadan söylüyorum, İsrail'i yenmek için bir fırsat yakalamış durumdayız. Allah'ın izniyle, Siyonist projeyi parçalamak için bir fırsat yakalamış durumdayız. Allah'ın izniyle, Filistin'i, Kudüs'ü ve El Aksa'yı kurtarmak için ve çatışmayı sona erdirmek için bir fırsat yakalamış durumdayız.

Rabbimizi memnun edeceğiz, vicdanımızı tatmin edeceğiz.

Burası sadece Arap ve İslam milletinin bayrağı altında değerli ve onurlu olmayı kabul eden bir topraktır.

Gazze topraklarındaki mücahit kardeşleriniz size şunu söylüyor: "Biz cihadımıza devam ediyoruz ve savaşa devam etmek için Allah'ın verdiği nefese ve yeteneğe sahibiz." Peki Ebu Ubeyde'nin dünkü konuşmasından sonra onlara ne diyeceğiz? Millet olarak cevabımız ne olacak?

Sokakta bir tufan istiyoruz. Milyonların geri dönmesini istiyoruz. Arap ve İslam sokaklarında gösteriler istiyoruz.

Cihat ve direniş tufanı istiyoruz. Siyonistleri yenmek için bir fırsatla karşı karşıya olduğumuz sürece bu bizim sorumluluğumuzdur. Düşman bocalıyor.

Cihat ve direniş tufanı ile büyük bir değişim yapmamız gerekiyor. Kendilerini hazırlamayanlar kendilerini şimdiden hazırlasınlar ve kendilerini hazırlayanlar savaşa girsinler.

HABERE YORUM KAT